| Κώδικας Ντα Βίντσι! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Alice... Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1022 Ηλικία : 29 Τόπος : Στον κοσμό μου!!! Κατοικιδιο : οχι αλλά 8α η8ελά να εχώ ενα χασκί!!! Μετάλλια! : Points : 1711 Registration date : 26/08/2008
| Θέμα: Κώδικας Ντα Βίντσι! Τετ Αυγ 27, 2008 5:32 pm | |
| Το έχετε διαβάσει? Ποια είναι η γνώμη σας? Τι πιστεύετε από όλα αυτά που λέει? | |
|
| |
Rosalie Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 328 Ηλικία : 30 Κατοικιδιο : Μια χελωνίτσα, την Cassandra! Μετάλλια! : Points : 697 Registration date : 07/09/2008
| Θέμα: Απ: Κώδικας Ντα Βίντσι! Πεμ Σεπ 11, 2008 7:53 pm | |
| Ναι, το έχω διαβάσει...Είναι πολύ ωραίο βιβλίο...
Αυτά που λέει τα πιστεύω ως ένα σημείο...Ας πούμε, λέει για κάποιες αιρέσεις και τις συνείθιες τους...Αυτά είναι αλήθεια! Τώρα τα πέριι Ιησού, είναι απλώς η φαντασία του συγγραφέα... | |
|
| |
Christ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 29 Κατοικιδιο : mia gata me to name koua Μετάλλια! : Points : 1554 Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: Απ: Κώδικας Ντα Βίντσι! Τετ Νοε 26, 2008 2:52 pm | |
| Εγώ το έχω δει σε ταινία. Πιάνεται??? _________________ Το κακό με το να καταφέρνεις να κάνεις κάτι σωστά με την πρώτη προσπάθεια είναι ότι κανείς δεν εκτιμά το πόσο δύσκολο ήταν. Το χρήμα δεν είναι το παν, το ΠΟΛΥ χρήμα είναι!(αστείο) Το σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται. (λέμε τώρα) Το πάθος είναι αγέρας που σβήνει την αλήθεια | |
|
| |
Alice... Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1022 Ηλικία : 29 Τόπος : Στον κοσμό μου!!! Κατοικιδιο : οχι αλλά 8α η8ελά να εχώ ενα χασκί!!! Μετάλλια! : Points : 1711 Registration date : 26/08/2008
| Θέμα: Απ: Κώδικας Ντα Βίντσι! Τετ Νοε 26, 2008 8:12 pm | |
| η ταιν'ία δεν ειναί και τοσό καλή οσο το βιβλίο.... | |
|
| |
adminoula :P Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1175 Ηλικία : 28 Τόπος : Σ'ενα κόσμο Μαγικο! Κατοικιδιο : Σκυλάκι, την Daisy! (https://www.youtube.com/watch?v=e48VzT9zwzE) Μετάλλια! : Points : 1798 Registration date : 25/08/2008
| Θέμα: Απ: Κώδικας Ντα Βίντσι! Τετ Δεκ 03, 2008 8:54 pm | |
| Ναι, αλλα το να διαβάζεις είναι λίγο βαρετό.... | |
|
| |
Alice... Admin
| Θέμα: Απ: Κώδικας Ντα Βίντσι! Τετ Δεκ 03, 2008 9:01 pm | |
| κανεις μεγαλό λα8ος εμενά πρωσοπικά μου αρεσεί παρα πολύ να διαβαζώ βιβλία και τι δεν 8α δινα για να ειχά μια τεραστά βιβλιοθηκή γεματή ωραία βιβλία! | |
|
| |
adminoula :P Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1175 Ηλικία : 28 Τόπος : Σ'ενα κόσμο Μαγικο! Κατοικιδιο : Σκυλάκι, την Daisy! (https://www.youtube.com/watch?v=e48VzT9zwzE) Μετάλλια! : Points : 1798 Registration date : 25/08/2008
| Θέμα: Απ: Κώδικας Ντα Βίντσι! Κυρ Δεκ 07, 2008 8:02 pm | |
| Τα ωραία Βιβλία εντάξει, αλλα τα βαρετα... | |
|
| |
Christ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 29 Κατοικιδιο : mia gata me to name koua Μετάλλια! : Points : 1554 Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: Απ: Κώδικας Ντα Βίντσι! Δευ Δεκ 08, 2008 8:28 pm | |
| Εμένα πάντος μου άρεσε πολύ η ταινία. Έχει <<φάσι>>!. Αν το ίδιο καλό (ή καλύτερο όπως λες) είναι και το βιβλίο τότε συγχαρητίρια στο συγγραφέα!. Τώρα για αυτά που λέει, συφωνώ με τη Rose. Μερικά είναι αλήθεια και άλλα όχι!. _________________ Το κακό με το να καταφέρνεις να κάνεις κάτι σωστά με την πρώτη προσπάθεια είναι ότι κανείς δεν εκτιμά το πόσο δύσκολο ήταν. Το χρήμα δεν είναι το παν, το ΠΟΛΥ χρήμα είναι!(αστείο) Το σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται. (λέμε τώρα) Το πάθος είναι αγέρας που σβήνει την αλήθεια | |
|
| |
Alice... Admin
| Θέμα: Απ: Κώδικας Ντα Βίντσι! Δευ Δεκ 08, 2008 8:38 pm | |
| - Christ έγραψε:
- Εμένα πάντος μου άρεσε πολύ η ταινία. Έχει <<φάσι>>!. Αν το ίδιο καλό (ή καλύτερο όπως λες) είναι και το βιβλίο τότε συγχαρητίρια στο συγγραφέα!. Τώρα για αυτά που λέει, συφωνώ με τη Rose. Μερικά είναι αλήθεια και άλλα όχι!.
_________________ Το κακό με το να καταφέρνεις να κάνεις κάτι σωστά με την πρώτη προσπάθεια είναι ότι κανείς δεν εκτιμά το πόσο δύσκολο ήταν. Το χρήμα δεν είναι το παν, το ΠΟΛΥ χρήμα είναι!(αστείο) Το σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται. (λέμε τώρα) Το πάθος είναι αγέρας που σβήνει την αλήθεια στην αρχή του βιβλίου λεεί οτί ειναί ψεματά απλά εγώ έκανά αυτό το τοπικ και ρωτάω την γνωμή σας γιατί υπαρχουν καποίοι αν8ρωποί που τα πιστευούν και δεν ειναί σωστό αυτο Χριστ πρεπεί οπώςδηποτέ να διαβασείς το βιβλίο!!!!! Ειναί φοβερό! | |
|
| |
| Κώδικας Ντα Βίντσι! | |
|