| Φοβαστε τον θανατο...? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Alice... Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1022 Ηλικία : 29 Τόπος : Στον κοσμό μου!!! Κατοικιδιο : οχι αλλά 8α η8ελά να εχώ ενα χασκί!!! Μετάλλια! : Points : 1711 Registration date : 26/08/2008
| Θέμα: Φοβαστε τον θανατο...? Τετ Αυγ 27, 2008 9:16 pm | |
| Πειτε μου αν φοβαστε τον θανατο... | |
|
| |
Rosalie Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 328 Ηλικία : 30 Κατοικιδιο : Μια χελωνίτσα, την Cassandra! Μετάλλια! : Points : 697 Registration date : 07/09/2008
| Θέμα: Απ: Φοβαστε τον θανατο...? Παρ Σεπ 12, 2008 1:21 pm | |
| NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO!NO! Όχι, έχω συμβιβαστεί...Στην "ιδέα" Ελπίζω μόνο να είναι ανώδυνος... | |
|
| |
adminoula :P Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1175 Ηλικία : 28 Τόπος : Σ'ενα κόσμο Μαγικο! Κατοικιδιο : Σκυλάκι, την Daisy! (https://www.youtube.com/watch?v=e48VzT9zwzE) Μετάλλια! : Points : 1798 Registration date : 25/08/2008
| Θέμα: Απ: Φοβαστε τον θανατο...? Παρ Σεπ 12, 2008 4:28 pm | |
| Εγώ τν φοβάμαι λιγάκι.... | |
|
| |
Alice... Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1022 Ηλικία : 29 Τόπος : Στον κοσμό μου!!! Κατοικιδιο : οχι αλλά 8α η8ελά να εχώ ενα χασκί!!! Μετάλλια! : Points : 1711 Registration date : 26/08/2008
| Θέμα: Απ: Φοβαστε τον θανατο...? Τετ Οκτ 01, 2008 9:55 am | |
| Και εγώ εχώ συμβιβαστεί με την ιδέα αλλά και παλί φοβαμάι λιγάκι..... | |
|
| |
Rosalie Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 328 Ηλικία : 30 Κατοικιδιο : Μια χελωνίτσα, την Cassandra! Μετάλλια! : Points : 697 Registration date : 07/09/2008
| Θέμα: Απ: Φοβαστε τον θανατο...? Τρι Οκτ 07, 2008 9:00 pm | |
| Ο θάνατος δεν είναι παρά η επόμενη μεγάλη περιπέτεια! | |
|
| |
Alice... Admin
| Θέμα: Απ: Φοβαστε τον θανατο...? Τετ Οκτ 08, 2008 1:19 pm | |
| ακριβώς..!!!
(το γραφω και στην υπογραφ΄μου | |
|
| |
adminoula :P Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1175 Ηλικία : 28 Τόπος : Σ'ενα κόσμο Μαγικο! Κατοικιδιο : Σκυλάκι, την Daisy! (https://www.youtube.com/watch?v=e48VzT9zwzE) Μετάλλια! : Points : 1798 Registration date : 25/08/2008
| Θέμα: Απ: Φοβαστε τον θανατο...? Τετ Οκτ 08, 2008 3:57 pm | |
| .. Πολύ μακάβριο αυτό το θέμα.... | |
|
| |
Alice... Admin
| Θέμα: Απ: Φοβαστε τον θανατο...? Τετ Οκτ 08, 2008 8:00 pm | |
| Το 3ερώ αλλά δεν πειραζεί!! | |
|
| |
Rosalie Moderator
| Θέμα: Απ: Φοβαστε τον θανατο...? Τετ Οκτ 08, 2008 8:44 pm | |
| - EmmaWatson έγραψε:
- ακριβώς..!!!
(το γραφω και στην υπογραφ΄μου σορρυ, δεν το πρόσεξα! Νίκολας Φλαμέλ!!!!!!!!!! Αν και εν βρίσκω το θέμα μακάβριο...ίσα ίσα... | |
|
| |
loulou 1-star member
Αριθμός μηνυμάτων : 78 Ηλικία : 33 Κατοικιδιο : ναι Μετάλλια! : Points : 0 Registration date : 05/10/2008
| Θέμα: Απ: Φοβαστε τον θανατο...? Τρι Νοε 18, 2008 11:56 pm | |
| ιστορια που μου ειπαν: ενας πατερας οταν πεθανε το παιδι του ειπε: <<Δε λυπαμαι γιατι πεθανε. Χαιρομαι γιατι εζησε>>!! Μετα εμαθε να κενει ποδηλατο με αυτο του γιου του νιωθοντας χαρα και πληρωση περνωντας απο τα μερη που περασε εκεινος με το ιδιο ποδηλατο, βλεποντας τις ιδιες εικονες και νιωθοντας χαρα που καταλαβε τι ευχαριστουσε το παιδι του. ο ανθρωπος που ειπε αυτη την ιστορια μου ειπε επισης για το θανατα <<Ας το δουμε κι αυτο>>, σαν να προκειται για μια εκδρομη στο Ντουμπαι. Περιττο να σας πω οτι εχει αποδειχτει οτι οσοι πεθαινουν με φυσιολογικο θανατο <<φευγουν>> ευτυχισμενοι, καθως ο εγκεφαλος χρησιμοποιει λιγοτερο οξυγονο απο οσο χρειαζεται και ο <<φευγων>> ειναι σαν μεθυσμενος, που σκεφτεται μονο τις ευχαριστες στιγμες της ζωης του.Γι' αυτο, ανθρωποι που εφυγαν απο τη ζωη για τους χ ψ λογους επανηλθαν μιλανε για κατι ωραιο, ευχαριστο οπου υπαρχει ΦΩΣ | |
|
| |
Christ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 29 Κατοικιδιο : mia gata me to name koua Μετάλλια! : Points : 1554 Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: Απ: Φοβαστε τον θανατο...? Πεμ Νοε 27, 2008 3:51 pm | |
| Ναι, μακάρι να πέθαιναν όλοι φυσιολογικά. Δυστυχώς όμως στις μέρες μας κάθε τόσο κάποιος πεθαίνει στην άσφαλτο ή μένει φυτό. Εγώ νομίζω θα προτιμούσα να πεθάνω από το να μήνω φυτό. Φαντάσου να είσαι φυλακισμένος στο ίδιο σου το σώμα. Φρίκη!!! _________________ Το κακό με το να καταφέρνεις να κάνεις κάτι σωστά με την πρώτη προσπάθεια είναι ότι κανείς δεν εκτιμά το πόσο δύσκολο ήταν. Το χρήμα δεν είναι το παν, το ΠΟΛΥ χρήμα είναι!(αστείο) Το σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται. (λέμε τώρα) Το πάθος είναι αγέρας που σβήνει την αλήθεια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Christ στις Σαβ Δεκ 20, 2008 2:10 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
| Φοβαστε τον θανατο...? | |
|