Lena Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Ηλικία : 30 Κατοικιδιο : παπαγαλους Μετάλλια! : Points : 0 Registration date : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια παρατηρήσεις και παράπονα! Κυρ Μαρ 01, 2009 5:35 pm | |
| | |
|
adminoula :P Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1175 Ηλικία : 28 Τόπος : Σ'ενα κόσμο Μαγικο! Κατοικιδιο : Σκυλάκι, την Daisy! (https://www.youtube.com/watch?v=e48VzT9zwzE) Μετάλλια! : Points : 1798 Registration date : 25/08/2008
| Θέμα: Απ: Σχόλια παρατηρήσεις και παράπονα! Δευ Μαρ 02, 2009 8:52 pm | |
| Βασικα εμεις τα ξεχωρισαμε για να τα βρισκουν πιο ευκολα τα μελη, δλδ στο Twilight Saga, Θα υπηρχαν ενα εκατομύριο ποστς που επρεπε να γυρίζεις τις σελίδες για να βρείς αυτό π θές | |
|
adminoula :P Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1175 Ηλικία : 28 Τόπος : Σ'ενα κόσμο Μαγικο! Κατοικιδιο : Σκυλάκι, την Daisy! (https://www.youtube.com/watch?v=e48VzT9zwzE) Μετάλλια! : Points : 1798 Registration date : 25/08/2008
| Θέμα: Απ: Σχόλια παρατηρήσεις και παράπονα! Παρ Ιουν 19, 2009 2:19 pm | |
| - Lena έγραψε:
- x.admin.x έγραψε:
- Κυρία λενα μου παλιά είχαμε πάρα πολλά μελη και ενεργα μαλιστα. Κάνουμε ότι μπορούμε κ εμεις οι άντμιν... τωρα το φόρουμ θα αλλαξει εντελώς, μήν ανησυχεις!
ειρωνικος τονος γιατι;;;Επειδη λεω τι δεν μου αρεσει και συμβαλλω στο να βελτιωσετε αυτο το φορουμ;Για μαθε πρωτα να συμπεριφερεσαι ρε ζωο και μετα μιλα.Αντε με ολα τα τουβλα εδω μεσα Υ.Γ-->Τι θα μου δωσεις μπαν;;;;Ειχα μια καουρα! Δεν θα σου κανω τιποτα, και φυσικα ο τονος μου δεν ηταν ειρωνικος... Προσπαθουμε να γινουμε καλυτεροι και καλυτεροι | |
|
Christ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 29 Κατοικιδιο : mia gata me to name koua Μετάλλια! : Points : 1554 Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: Απ: Σχόλια παρατηρήσεις και παράπονα! Παρ Ιουν 19, 2009 4:29 pm | |
| Ρε δε το είπε ειρωνικά... απλά σου λέει πως ήταν το φόρουμ παλιά. Πού την είδες την ειρωνία. Ηρέμησε. Και πότε σε απείλησε και κάνεις έτσι; Έλεος δηλαδή. Σε ευχαριστούμε πολύ για αυτά που είπες, απλά κανένας δε σε ειρωνεύτικε ή σε απείλησε. | |
|