Αριθμός μηνυμάτων : 150 Ηλικία : 29 Τόπος : Where is edward?There!!! Μετάλλια! : Points : 1722 Registration date : 26/08/2008
Θέμα: S.O.S Ο Οράτιος δεν πεθαίνει στο τέλος!!! Κυρ Σεπ 28, 2008 8:05 pm
Ήταν απλά μία παγίδα!Για να συλλάβει τον Ryan Wolfe!!!!!!!!!!
Σύντομα κοντά σας με ολόκληρα τα video!(πως σας έχω εγώ)!
Τώρα κοντά σας!!!!!By Elenoula!!!!!!!!!!!!
Και για να μην λέτε αποκλίεται να το video!!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ 7ου ΚΥΚΛΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΙΔΗ(Μην ανησυχέτε!!)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elenoula4ever στις Τετ Οκτ 01, 2008 5:22 pm, 4 φορές συνολικά
Christ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 29 Κατοικιδιο : mia gata me to name koua Μετάλλια! : Points : 1554 Registration date : 20/11/2008
Θέμα: Απ: S.O.S Ο Οράτιος δεν πεθαίνει στο τέλος!!! Τετ Νοε 26, 2008 8:58 pm
Ελενούλα δεν νομίζω ο Wolfe να είναι ένοχος. Θα περιμένω τον 7ο κύκλο για να δω!.
_________________ Το κακό με το να καταφέρνεις να κάνεις κάτι σωστά με την πρώτη προσπάθεια είναι ότι κανείς δεν εκτιμά το πόσο δύσκολο ήταν. Το χρήμα δεν είναι το παν, το ΠΟΛΥ χρήμα είναι!(αστείο) Το σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται. (λέμε τώρα) Το πάθος είναι αγέρας που σβήνει την αλήθεια
elenoula4ever Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 150 Ηλικία : 29 Τόπος : Where is edward?There!!! Μετάλλια! : Points : 1722 Registration date : 26/08/2008
Θέμα: Απ: S.O.S Ο Οράτιος δεν πεθαίνει στο τέλος!!! Τετ Νοε 26, 2008 9:17 pm
Αφού στο είπα και στο τηλέφωνο οτι βοηθούσε απλα τον Οράτιο!!!
Christ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 29 Κατοικιδιο : mia gata me to name koua Μετάλλια! : Points : 1554 Registration date : 20/11/2008
Θέμα: Απ: S.O.S Ο Οράτιος δεν πεθαίνει στο τέλος!!! Πεμ Νοε 27, 2008 3:40 pm
Αλήθεια? Το είχα ξεχάσει. Έτσι κι αλιώς είναι καλά να ξέρουν και οι υπόλοιποι ότι ο Wolfe είναι καλός και πως δε θα έκανε κακό του Οράτιου _________________ Το κακό με το να καταφέρνεις να κάνεις κάτι σωστά με την πρώτη προσπάθεια είναι ότι κανείς δεν εκτιμά το πόσο δύσκολο ήταν. Το χρήμα δεν είναι το παν, το ΠΟΛΥ χρήμα είναι!(αστείο) Το σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται. (λέμε τώρα) Το πάθος είναι αγέρας που σβήνει την αλήθεια
S.O.S Ο Οράτιος δεν πεθαίνει στο τέλος!!!
Σελίδα 1 από 1
Παρόμοια θέματα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης