Γειαααα!!!!! Ειμαί η EmmaWatson και ειμαί η δευτερή Αντμιν του φορουμ
.Ειμαί 13 χρονών και τα γενε8λιά μου είναι στις 28 του Φεβραρή.
Ασχολουμέ με το τεννις και στον ελευ8ερό μου χρόνο ακουώ μουσική και δημιουργ΄ω γραφικά μερίκα απο τα οποία πουλώ στο ιντερνετ. Εδώ και 6 χρόνια πηγαινώ μα8ηματά κομπιουτέρ και του χρονού 8α κανώ τα GCE.
Εχώ παρα πολύ καλούς φιλούς..(π.χ η αντμιν μας και η ελενουλά.) Η μεγαλυτερή μου φιλοδο3ία ειναί να μα8ώ να παιζώ ντραμς και ηλεκτρική κι8αρα (κατί που νομίζω οτί ειναί απι8ανό!!!) Οταν μεγαλωσώ 8α η8ελά να σπουδασώ digital cartoon and animation δλδ να δημιουργώ καρτοον οπώς το toy story και τον Wall-e.
Εχώ επισκευτεί αρκετές χωρές: Ελλάδα και νησία παρα πολλές φορές (ειμαί απο κυπρό), Τσεχία 2 φορές, Σλοβακία, Αυστρία, Ουγγαρία, Γαλλία, Ολλανδία, Βελγίο,Αγγλία και Αμερική. 8α η8ελά να επισκευτώ και την Αλασκά...!!!
Οσό παρα3ενό και να ειναί εχώ πολλά κοινά στοιχεία με την Ερμιονή σατον Χαρί Ποτέρ (οπώς την παρουσιαζεί η Ροουλινγκ οχί οπώς την Εμμά). Αυτός εινάι και ο λογό που ειναί η αγαπημένη μου ηρώιδα απο βιβλία. Μοιαζούμε και εμφανισιακά αλλά και στον χαρακτηρά και την συμπεριφορά (Απο οτί γραφεί η Ροουλίνγκ στα βιβλία της).
Αυτά εινάί μερικά πραγμάτα που 8α η8έλα να γνωριζετέ για εμενά