Alice... Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1022 Ηλικία : 29 Τόπος : Στον κοσμό μου!!! Κατοικιδιο : οχι αλλά 8α η8ελά να εχώ ενα χασκί!!! Μετάλλια! : Points : 1711 Registration date : 26/08/2008
| Θέμα: Εχέτε διαβάσει το Brεaking down?? Τρι Δεκ 30, 2008 5:10 pm | |
| Εχέτε διαβάσει το Brεaking down?? Αν ναι πια ειναί η γνώμη σας.... πιστευέται οτί τα βιβλία κρατούν ακομά την μαγεία τους ή μηπώς πιστευέται οτί η ιστορία αρχιζεί να 3εχυλώνει και οτί η συγγραφέας το παρατραβά???? Ακομά νομιζέται οτί ειναί σωστή η αποφαση που πηρέ η Μπελλά να γινεί και εκείνη βρικόλακας??? | |
|
Alice... Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1022 Ηλικία : 29 Τόπος : Στον κοσμό μου!!! Κατοικιδιο : οχι αλλά 8α η8ελά να εχώ ενα χασκί!!! Μετάλλια! : Points : 1711 Registration date : 26/08/2008
| Θέμα: Σας αρεσούν τα εξώφυλλά της σειράς twlight?? Τρι Δεκ 30, 2008 5:13 pm | |
| Ποία ειναί η γνώμη σας για τα ε3ώφυλλά των βιβλίων?? Ποίο ειναί το αγαπήμενο σας?? Πιστευεταί οτι 8α επρέπε να ήταν διαφορετίκα?? ..... εγώ πιστευώ οτί εινάι πολύ πρωτοτυπά και ισώς τα καλύτερα ε3ώφυλλά που εχώ δει σε βιβλίο μεχρί τωρα.....Τα αγαπημένα μου ειναί τα εξώφυλλα του twilight και του brεaking down... | |
|
Christ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 29 Κατοικιδιο : mia gata me to name koua Μετάλλια! : Points : 1554 Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: Απ: Εχέτε διαβάσει το Brεaking down?? Τετ Μαρ 04, 2009 3:33 pm | |
| Το μόνο σίγουρο είναι πως η Μπέλλα έπρεπε να γίνει βρικόλακας και μάλιστα από την αρχή, στο πρώτο βιβλίο, όχι στο τέταρτο, για να είναι και στην ίδια ηλικία με τον Έντουαρτ (17χρονών). | |
|