Christ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 29 Κατοικιδιο : mia gata me to name koua Μετάλλια! : Points : 1554 Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: Wentworth Miller (Γουέντγουορθ Μίλλερ) Τετ Ιαν 07, 2009 8:49 pm | |
| Ο διάσημος ηθοποιός γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1972 και έχει ύψος 1.85. Γεννήθηκε στο Chipping Norton του Oxfordshire, στην Αγγλία, όπου και έμενε ο πατέρας του, που σπούδαζε στην Οξφόρδη. Η οικογένειά του μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όταν αυτός ήταν ενός έτους. Έχει δύο αδερφές, τη Leigh και τη Gillian. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πρίνστον με πτυχίο στην αγγλική λογοτεχνία. Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος του Miller ήταν στη μίνι σειρά Dinotopia. Μετά την εμφάνισή του σε μικρού τηλεοπτικούς ρόλους, συμπρωταγωνίστησε με τη Νικόλ Κίντμαν και τον Άντονι Χόπκινς στην ταινία Το Ανθρώπινο Στίγμα, όπου και ερμήνευσε τον χαρακτήρα του Χόπκινς σε πιο μικρή ηλικία. Παρ΄ολα αυτά, έγινε γνωστός με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά Prison Break το 2005,όπου έπεξε τον ρόλο του Michael Scofield, ενός μηχανικού ο οποίος κατάστρωσε το τέλειο σχέδιο για να βοηθήσει τον αδελφό του Lincoln Burrows (Dominic Purcell) να δραπετεύσει από τη φυλακή καθώς είχε κριθεί ένοχος για ένα έγκλημα το οποίο δεν είχε διαπράξει. Η τοποθέτηση του τατουάζ στο σώμα του χρειάστηκαν περίπου 5 ώρες Ο επιτυχιμένος ηθοποιός, έχει γίνει ακόμη, μια πολύ πετυχημένη κούκλα. (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ..)(ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ..) | |
|
Christ Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 315 Ηλικία : 29 Κατοικιδιο : mia gata me to name koua Μετάλλια! : Points : 1554 Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: Απ: Wentworth Miller (Γουέντγουορθ Μίλλερ) Τετ Ιαν 07, 2009 8:54 pm | |
| Επισης εχει παιξει στις παρακατω ταινιες: The Confession(2005) Underworld(2003) The Human Stain(2003) Popular(2000): Joan Of Arcadia(2005): Ghostwhisperer(2005): Buffy The Vampire Slayer(1998): | |
|
Alice... Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1022 Ηλικία : 29 Τόπος : Στον κοσμό μου!!! Κατοικιδιο : οχι αλλά 8α η8ελά να εχώ ενα χασκί!!! Μετάλλια! : Points : 1711 Registration date : 26/08/2008
| Θέμα: Απ: Wentworth Miller (Γουέντγουορθ Μίλλερ) Τετ Ιαν 07, 2009 9:11 pm | |
| ειναί τελείος ο Wentworth Miller !! Φανταστικός ηθοποιός και κουκλος!!!1 | |
|
Christ Admin
| Θέμα: Απ: Wentworth Miller (Γουέντγουορθ Μίλλερ) Παρ Ιαν 09, 2009 5:35 pm | |
| Έμμα συμφωνώ μαζί σου, και μάλλον δεν είμαι η μόνη, αφού τον αποκαλούν sex symbol. Ο 35χρονος ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα ότι δεν του αρέσει που τον αποκαλούν sex symbol και μιλούν για το sexy βλέμμα του. Συγκεκριμένα είπε: "Είναι περίεργο που με αποκαλούν sex symbol. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος εδώ και 10 ή 15 χρόνια, δεν έχω αλλάξει και πολύ. Τα μάτια μου δεν πήραν ξαφνικά μια ωραιότερη απόχρωση του πράσινου". Και συνέχισε λέγοντας: "όταν κοιτάζω με μισόκλειστα μάτια ο κόσμος το θεωρεί sexy αλλά εγώ στην πραγματικότητα το κάνω γιατί τα μάτια μου είναι ευαίσθητα". Η καταγωγή του είναι... πολυφυλετική, αφού ο πατέρας του είναι μαύρος και η μητέρα του λευκή. Ο πατέρας του είναι ακαδημαϊκός, η μητέρα του δασκάλα και οι δύο αδελφές του δικηγόροι. Για την ερμηνεία του στη σειρά Prison Break έχει κερδίσει πολλά τηλεοπτικά βραβεία. | |
|